Златните деца

събота, 4 май 2019 г.

Приказки за златните деца 17 - Камелия Василева

Отдавна не съм писала публикации в блога, но това не означава, че няма събития. Събитията баха много и едно след друго. Може би ще отделя време и ще ги опиша по-късно.
Сега искам да разкажа за поредното златно дете, Камелия Василева, която в момента завършва четвърти клас и преди два дни спечели поредната си награда, като този път пя на фестивала "Като жива вода". Камелия получи Втора награда във втора възрастова група. за изпълнението на песните "Мило ми е, мамо, в Добруджа да ида" и "Полегнала е Гергана". Фестивалът се проведе на 01.05 2019 г. в гр. Суворово, като участниците бяха трицифрено число.
Ето и изпълнението:


Камелия започна да се занимава с поп и джаз пеене  и пиано в Арт студио "Белият делфин" от Първи клас. Пее във вокалната група на училището. Още от втората година занимания започнаха наградите на различни конкурси и изявите на концерти. Камелия е лауреат на конкурсите: "Обичам те, море" - Варна, "Сладкопойна чучулига" Бургас, "Flying stage" Бургас, "Морско конче" - Варна, "Една българска роза" - Казанлък,
Нейните песни са излъчвани по Радио Варна.
Камелия продължава да учи нови песни, има намерение да покори още сцени и да спечели нови награди.
Освен с музика, Ками обича да твори с ръцете си като рисува, моделира и се изявява като творец.
Related:Българска роза 2017г- Казанлък песенен конкурс

Няма коментари:

Публикуване на коментар